Snapon Diagnostics Product Forums Diagnostic Home . Diagnostic Product Index . Customer Care        
Diagnostic SoftwareDiagnostic PlatformsAsk-a-Tech, Automotive Repair InformationTech Central
Go Back   Snapon Diagnostics Product Forums > Snap-on Diagnostic Products > Diagnostic Platforms > Verus User Forum
Home Today's Posts Register Members List FAQ
Thank you for visiting Snap-on Diagnostics Product Forums.
You are currently NOT logged in to a registered account. Some functions of Snap-on Diagnostics Product Forums will not be available to you if your are not logged in as a registered member. For a limited time only, registrationto Snap-on Diagnostics Product Forums to Snap-on Diagnostics Product Forums is !! FREE !! Select the    **REGISTER NOW**    link to register for your FREE Snap-on Diagnostics Product Forums account!!

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 01-26-2019, 07:49 PM
phill57 phill57 is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 455
phill57 Made it to level 2!  Looks like you are on your way to becoming famous

Default Ram made a difference.

Well used the Edge several times today and I'm convinced it's much better. I used to get a lag when scrolling a list of data parameters or scrolling through the work order list of codes. Now it's smooth. Today I was using AllData, Mitchell and streaming audio from a radio station off Internet while scanning a vehicle. Also has a couple work orders open in a word processor. I'm very pleased. The Ram is easy to do, way easier than the first gen verus was for sure. Tomorrow I have to flash an Audi with some aftermarket tune. Maybe I'll record a video showing the multitasking ability.
Reply With Quote
  #12  
Old 02-08-2019, 07:59 PM
dp1mat dp1mat is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2009
Location: Oklahoma
Posts: 6
dp1mat Congratulations!  Your peers have given you enough reputation to put you into the fist level!

Default edge

Quote:
Originally Posted by GypsyR View Post
Glad to hear you think there's an improvement. There almost always is when you give Windows more RAM to work with. Never major, but there.
Guess I need to bump adding some RAM up my to-do list. I think the Zeus has the same amount of RAM. Might be fun to ramp up my old Verus and run it side by side with the shop's stock Zeus and watch steam come out of my boss's ears if my Edge outperforms it. It should, they're both identical hardware. I might be able to outperform it a smidge already. I run AdvancedSystemCare regularly and use Driver Booster the keep the drivers updated. The Zeus only gets what Snap-On and Microsoft send it.
You got an edge? If so could you tell me what bios its running? Zeus is running American Megatrends?
Reply With Quote
  #13  
Old 02-09-2019, 08:54 PM
GypsyR GypsyR is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2017
Location: Chesnee
Posts: 219
GypsyR Congratulations!  Your peers have given you enough reputation to put you into the fist level!

Default

They're so identical I would imagine both are running the same bios. I can check Monday though.
Reply With Quote
  #14  
Old 02-11-2019, 08:16 PM
dp1mat dp1mat is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2009
Location: Oklahoma
Posts: 6
dp1mat Congratulations!  Your peers have given you enough reputation to put you into the fist level!

Default sent you pm

Quote:
Originally Posted by GypsyR View Post
They're so identical I would imagine both are running the same bios. I can check Monday though.
Sent you a pm
Reply With Quote
  #15  
Old 02-12-2019, 11:42 AM
GypsyR GypsyR is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2017
Location: Chesnee
Posts: 219
GypsyR Congratulations!  Your peers have given you enough reputation to put you into the fist level!

Default

The forum notifies member sof PM's automatically when they log on.

I ran Speccy on both. The only difference I see is that the AMI 5.6.5 Bios on the Zeus is updated to 6/7/2017 where the Edge is 8/11/2015.

Can't have that. I'll be looking for that Bios update next. I don't like being outdated.
Reply With Quote
  #16  
Old 02-17-2019, 12:18 PM
sledfreek76 sledfreek76 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2012
Location: nw usa
Posts: 22
sledfreek76 Congratulations!  Your peers have given you enough reputation to put you into the fist level!

Thumbs up Thankyou!

Awesome thread! Thankyou! I cloned the original drive, and installed a 256gb transcend msata drive along with a 4gb hynix ram module. Total of 67 dollars spent for a great upgrade!
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 11:14 AM.


Reminder: Your participation in these areas of the site is solely at your own risk. The
information is only the opinion of the poster, is no substitute for your own research,
and should not be relied upon for business critical decisions or any other purpose.
Never assume that you are anonymous and cannot be identified by your posts.
We reserve the right to discontinue any users' use of any such public forum
for any reason. Please read the Terms of Service.

Snap-on is a trademark, registered in the United States and other countries, of Snap-on Incorporated. Other marks are marks of their respective holders.
©2009 Snap-on Incorporated. All rights reserved.