Snapon Diagnostics Product Forums Diagnostic Home . Diagnostic Product Index . Customer Care        
Diagnostic SoftwareDiagnostic PlatformsAsk-a-Tech, Automotive Repair InformationTech Central
Go Back   Snapon Diagnostics Product Forums > Snap-on Diagnostic Products > Diagnostic Platforms > Verus User Forum
Home Today's Posts Register Members List FAQ
Thank you for visiting Snap-on Diagnostics Product Forums.
You are currently NOT logged in to a registered account. Some functions of Snap-on Diagnostics Product Forums will not be available to you if your are not logged in as a registered member. For a limited time only, registrationto Snap-on Diagnostics Product Forums to Snap-on Diagnostics Product Forums is !! FREE !! Select the    **REGISTER NOW**    link to register for your FREE Snap-on Diagnostics Product Forums account!!

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old 12-23-2018, 02:06 PM
Roostertail Roostertail is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2016
Location: Virginia
Posts: 3
Roostertail Congratulations!  Your peers have given you enough reputation to put you into the fist level!

Default Drivers

Did you try reloading the drivers. Below is the address they are located



https://www.snapon.com/cc/USM_Driver_Installer.msi
Reply With Quote
  #22  
Old 01-04-2019, 09:32 PM
Turbo1dr Turbo1dr is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2017
Location: New Bern
Posts: 22
Turbo1dr Congratulations!  Your peers have given you enough reputation to put you into the fist level!

Default

I have a wireless module that does the exact same thing. I can connect the same VERUS to another wireless module and the tool works just fine. So it must be in the wireless module.
Reply With Quote
  #23  
Old 04-30-2019, 10:54 AM
jimsperf jimsperf is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2019
Location: lafayette La.
Posts: 1
jimsperf Congratulations!  Your peers have given you enough reputation to put you into the fist level!

Default snapon module update/step by step

Quote:
Originally Posted by Chiba280 View Post
Hey fellows having trouble connecting to my scan module , it goes thru the update via the USB states its complete. The problem is when I go to use it and try to read scan data or pids, it reads and update is available for the scan module and it those not communicate with the verus ! I update again and to no avail .it connects to the Verus I can see the light flickering on both scanner and module, but still no communication. When I start up the Verus and plug the scan module to the vehicle , they pair up the module beeps but no communication! Any help , does any one have a copy of the USM driver that come on a USB stick when you purchase the unit ? I can by a copy from you if you have one , please I need my scan module to hookup so I can work on my cars. .. thanks
https://www.snapon.com/Diagnostics/U...e-firmware.htm
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 05:34 PM.


Reminder: Your participation in these areas of the site is solely at your own risk. The
information is only the opinion of the poster, is no substitute for your own research,
and should not be relied upon for business critical decisions or any other purpose.
Never assume that you are anonymous and cannot be identified by your posts.
We reserve the right to discontinue any users' use of any such public forum
for any reason. Please read the Terms of Service.

Snap-on is a trademark, registered in the United States and other countries, of Snap-on Incorporated. Other marks are marks of their respective holders.
©2009 Snap-on Incorporated. All rights reserved.