Snapon Diagnostics Product Forums Diagnostic Home . Diagnostic Product Index . Customer Care        
Diagnostic SoftwareDiagnostic PlatformsAsk-a-Tech, Automotive Repair InformationTech Central
Go Back   Snapon Diagnostics Product Forums > Member General Discussion Forum > General Discussions > SureTrack User Group
Home Today's Posts Register Members List FAQ
Thank you for visiting Snap-on Diagnostics Product Forums.
You are currently NOT logged in to a registered account. Some functions of Snap-on Diagnostics Product Forums will not be available to you if your are not logged in as a registered member. For a limited time only, registrationto Snap-on Diagnostics Product Forums to Snap-on Diagnostics Product Forums is !! FREE !! Select the    **REGISTER NOW**    link to register for your FREE Snap-on Diagnostics Product Forums account!!

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11-01-2022, 01:51 PM
Matt Matt is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2008
Location: Colorado
Posts: 325
Matt Made it to level 2!  Looks like you are on your way to becoming famous

Default Functional test "time-out"

Is it just me or do more and more of the functional testes in my verus edge "time-out" before all the data can be captured? Example, 2001 duramax cylinder contribution test only make it to cylinder 5 before it kicks me out. Same with the injector kill test. I'm running version 22.4. Not sure if anybody else is having these issues.
Reply With Quote
  #2  
Old 11-02-2022, 09:16 AM
Matt Matt is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2008
Location: Colorado
Posts: 325
Matt Made it to level 2!  Looks like you are on your way to becoming famous

Default

It's actually the message "Generic device control limit exceeded". I got a hold of an autel and ended up in the same place. It did not grant me anymore access than my SOs.
Reply With Quote
  #3  
Old 11-03-2022, 10:57 AM
Glide Glide is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 303
Glide Made it to level 2!  Looks like you are on your way to becoming famous

Default

I have seen a lot of GM updates "to improve generic(aftermarket) scan tool functions".I don't know if there is an update for the truck that you're working on. If you have a buddy with a Tech 2,I'd bet that the test would work fine.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 12:30 AM.


Reminder: Your participation in these areas of the site is solely at your own risk. The
information is only the opinion of the poster, is no substitute for your own research,
and should not be relied upon for business critical decisions or any other purpose.
Never assume that you are anonymous and cannot be identified by your posts.
We reserve the right to discontinue any users' use of any such public forum
for any reason. Please read the Terms of Service.

Snap-on is a trademark, registered in the United States and other countries, of Snap-on Incorporated. Other marks are marks of their respective holders.
2023 Snap-on Incorporated. All rights reserved.